Restaurant Bertram
Wonderbox

Ben je op zoek naar een ├ęcht origineel cadeau? Geef eens een belevenis cadeaubon van Wonderbox (voorheen Gift For You). Wonderbox is het ideale cadeau voor jouw vriend, vriendin, moeder, vader, zus, broer, collega, buurvrouw of wie dan ook. En ook nog eens geschikt voor elk moment; als bijzonder verjaardagscadeau, romantisch Valentijnscadeau, origineel kerstcadeau, het leukste Moederdagcadeau of een persoonlijk huwelijkscadeau.

Hoe werkt een Wonderbox Cadeaubon?

Een Wonderbox Cadeaubon is een open waarde cadeaukaart die je kunt besteden op een beleveniscadeau naar keuze op deze website. Als koper kun je een Cadeaubox opwaarderen voor een bedrag tussen de €10,- en €150,-. De ontvanger heeft zelf de mogelijkheid om een belevenis naar zijn/haar eigen wens uit te kiezen, mits het saldo op de waardebon dit toelaat. Om te kunnen genieten van een belevenis, moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Check je code
  Ga naar wonderbox.nl en voer de unieke 18- of 19-cijferige code in. Deze vind   je op de achterzijde van je voucher of op je digitale cadeau. Je ziet direct het saldo en de verloopdatum van je Wonderbox en een overzicht van alle beleveniscadeaus waaruit je kunt kiezen.

 • Kies een beleveniscadeau en bevestig
  Kies een beleveniscadeau en bevestig met je pincode (zie voucher) op wonderbox.nl. Eventueel restsaldo blijft gewoon op je Wonderbox staan en bij een duurder beleveniscadeau kun je bijbetalen. In je e-mail ontvang je een nieuwe code. 

 • Kies een locatie
  Voer de code die je per mail hebt ontvangen in op wonderbox.nl en kies je gewenste locatie uit het getoonde overzicht.

 • Reserveer en bevestig je belevenis
  Reserveer bij de gekozen locatie en bevestig vervolgens je keuze op de Wonderbox website.

 • Neem je e-ticket mee
  Je ontvangt jouw e-ticket per mail. Print je e-ticket en neem het mee naar de locatie op de afgesproken datum. 

Geniet van je Wonderbox!