Restaurant Bertram
Overnachten bij Bertram

Sfeervol en comfortabel overnachten in het historisch vestingstadje Bredevoort (Gemeente Aalten) in Gelderland.

Voorzieningen

Alle kamers zijn voorzien van:

  • Heerlijke boxspring bedden

  • Toilet- douche - föhn

  • Televisie

  • Internetverbinding

  • Ligbad *

  • Zithoek *

  • geldt alleen voor de luxe 2-persoonskamer.

Er is geen lift aanwezig dus als u slecht te been bent hebben we ook kamers op de begane grond. Graag vermelden bij uw boeking.

Het uitgebreide ontbijt geniet u in het restaurant tussen 07.00 uur tot 10.30 uur. Het is ook mogelijk een ontbijtpakketje te krijgen op uw kamer en op verzoek verzorgen wij ook een lunchpakket voor u. 

Omringd door het fraaie Achterhoeks coulisse landschap met haar houtwallen, bossen en landerijen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Pension Bertram ligt hiervoor strategisch. Op loopafstand van Bertram bevindt zich het recreatiegebied de Slingeplas. Maar denk ook eens aan een bezoek aan de Stadsbrouwerij, lekker wandelen in het vestingspark rondom de gracht, rondneuzen in een van de snuisterij winkeltjes of een van de historische rondleidingen door het stadje (Link: VVV Bredevoort)

Overnachten in stijl

Overnachten in ons pension met hotel allure, in Bredevoort (Achterhoek, Gelderland). Pension Bertram is gevestigd in een voormalig stadsboerderij uit 1680 in het hartje van Bredevoort ongeveer 50 m van het Restaurant Bertram. De sfeervolle mix van warme huislijkheid van een pension en het comfort/privacy van een hotel waar vooral de rust en onthaasting de boventoon voert.

Pension Bertram is ook geschikt voor zakenmensen of werknemers die werkzaam zijn in de omgeving.
Informeer naar de eventuele mogelijkheden voor uw bedrijf.

Pension Bertram beschikt over totaal 8 comfortabele kamers waarvan 6 tweepersoonskamers en 2 eenpersoonskamers.

Direct een overnachting boeken?