Restaurant Bertram
Algemene voorwaarden en privacy

Privacy en algemene voorwaarden Hotel-Restaurant Bertram Bredevoort

Algemene voorwaarden

De algemene en boekingsvoorwaarden zijn met zorg samengesteld door Hotel-Restaurant Bertram in Bredevoort. De basis voor de algemene voorwaarden zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca zoals opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland.

– De beschikbare kamers en onze menu’s zijn duidelijk beschreven op de website van Hotel- Restaurant Bertram (www.restaurantbertram.nl). De site wordt met grote zorg onderhouden en samenge3steld, maar er kunnen verschillen zijn tussen de website en de actuele situatie van de kamers en het menu van het hotel en restaurant. Denk daarbij aan een veranderde inrichting of aanpassingen die aan de inhoud van het menu zijn gedaan. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan mogelijke verschillen.

– Het is niet toegestaan om, zonder dat vooraf aan ons kenbaar gemaakt te hebben, derden gebruik te laten maken van kamers die onder uw naam gereserveerd zijn.

– Het is in het gehele pand niet toegestaan te roken. Buiten het hotel is een zitgelegenheid waar u in alle rust kunt roken.

– Rondom het plein van ‘t Zand is volop gratis beschikbare parkeergelegenheid. Bij parkeren op het plein riskeert u een boete. U kunt met uw auto de Gasthuisstraat inrijden om te laden en lossen, maar we verzoeken u, waar mogelijk geen gebruik te maken van deze straat om uw auto te parkeren. Dit in verband met eventuele overlast voor de buurt en ladende en lossende vrachtwagens.

– Bij het inchecken kan ons personeel u vragen zich te legitimeren.

– De sleutels van uw kamer dienen bij het uitcheken ingeleverd te worden. Bij verlies zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen ter vervanging.

– Wij vragen u na 22:00 uur rekening te houden met de omgeving.

Privacy

Bertram gaat vertrouwelijk om met de door u beschikbaar bestelde persoonsgegevens. We zullen deze alleen gebruiken om boekingen te bevestigen en daaruit voortvloeiende communicatie mogelijk te maken. Ook zijn wij verplicht informatie rondom woonplaats over te dragen aan de gemeente in verband met de af te dragen toeristenbelasting.

Wij zullen nooit uw gegevens commercieel doorverkopen.

Annulering

– Bij annulering minimaal 24 uur voorafgaand aan de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.

– Bij annulering minder dan 24 uur voorafgaand aan de aankomstdatum of bij een no show wordt de eerste nacht van de boeking in rekening gebracht.-

– Annulering is mogelijk via de e-mail (contact@restaurantbertram.nl) of telefonisch via 0543-451112

– Bertram is gerechtigd om bij bijzondere omstandigheden de gemaakte reservering te annuleren. Denk hierbij aan verkoop van de zaak, gezondheidsredenen of overmacht. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om dit in goede banen te leiden.

Aansprakelijkheid

– Bertram draagt in geen geval enige verantwoordelijkheid voor de gast in geval van diefstal, persoonlijk letsel, verlies of schade aan diens eigendommen.

– Schade, vernieling of vermissing aangebracht in de hotelkamers dient u altijd te melden.

– Informatie op de website is altijd onder voorbehoud.